1)  UNIKÁTNÍ HRAŠKA NA OBALOVÁNÍ BEZ VAJEC, LEPKU A STROUHANKY

HRAŠKA neobsahuje vejce, lepek, ani strouhanku, a proto je při smažení jakýchkoliv pokrmů, od masitých řízků, karbanátků, zeleniny, bramboráků, až po smažené ovoce s HRAŠKOU VANILKA určená pro všechny, bez ohledu na to, kdo jakou stravu preferuje. Vyrábí se podle rodinné receptury a postupu, který zachovává nutriční hodnotu původních surovin. Její unikátnost přináší zcela novou originální hodnotu, jak pro gastronomii, tak pro přípravu jídel v rodině.

2)   HRAŠKA UDĚLÁ Z BĚŽNÉHO MENU VÝJIMEČNÉ

HRAŠKA díky svým unikátním vlastnostem i výživové hodnotě udělá „z běžného menu VÝJIMEČNÉ“ a přispěje k tomu, aby se všichni mohli bez obav zdravě a chutně najíst, bezohledu na to, kdo jakou preferuje stravu, zda bezlepkovou, masovou, vegetariánskou, veganskou, celiatickou, nebo dietu předepsanou lékařem. U klasického trojobalu to není možné, protože obsahuje lepek.

3)   OBALOVÁNÍ S HRAŠKOU JE AŽ 3x LEVNĚJŠÍ A 5x RYCHLEJŠÍ NEŽ V TROJOBALU

Obalit HRAŠKOU 1 řízek trvá jen 2–3 vteřiny, což je až 5x rychlejší než obalování v trojobalu, protože neobsahuje vejce, lepek ani strouhanku, jen se smíchá s vodou. Díky tomu jsou celkové náklady na obalení 1 řízku okolo 10,- Kč, tedy až 3x nižší než u klasického trojobalu. HRAŠKA významným způsobem šetří nejen drahocenný čas kuchaře při obalování, ale i mouku, vejce a strouhanku, protože je neobsahuje. Obalování řízku HRAŠKOU také nezabírá tolik místa, jako misky s moukou, vejci a strouhankou, které vyžaduje trojobal. Zatím nevíme o nikom, kdo by zvládl obalit 1 řízek v trojobalu do 3 vteřin.

4)   ÚKLID PO OBALOVÁNÍ HRAŠKOU TRVÁ 3 VTEŘINY

Díky tomu, že k obalování HRAŠKOU stačí jedna miska, oproti třem miskám, které jsou zapotřebí na mouku, vejce a strouhanku při obalování v trojobalu, je samotný úklid po obalování HRAŠKOU záležitostí 3 vteřin. Misku stačí jen opláchnout vodou, oproti 3 miskám u trojobalu, s následným úklidem pracovních ploch, které často zabere 5 minut a více.

 5)   HRAŠKA ZÍSKALA PRESTIŽNÍ OCENĚNÍ DÍKY SVÉ UNIKÁTNOSTI

HRAŠKA je jediným výrobkem tohoto typu na trhu v ČR, který nelze při zdravé přípravě jídel ničím nahradit. Získala ocenění ZLATÝ KLAS od ministerstva zemědělství, ZLATÉ PLODY JIŽNÍ MORAVY, ocenění ČESKÁ CHUŤOVKA a REGIONÁLNÍ POTRAVINA. Majitelé rodinné firmy CERIA s.r.o. Jaroslav a Eliška Škvařilovi jsou přes 20 let členem odborného grémia České společnosti pro výživu a vegetariánství. Ing. Eliška Škvařilová je nejen autorkou vyráběných zdravých produktů HRAŠKA, ale i autorkou kulinářských knih a norem pro gastronomické provozy.

6)   HRAŠKA PRODLUŽUJE POUŽITELNOST OLEJE, PROTOŽE HO NEPŘEPALUJE

Díky nízkoteplotnímu smažení při 150 °C na indukci, se dvojnásobně prodlouží životnost oleje, protože se nepřepaluje a díky tomu si HRAŠKA zachovává své výživové hodnoty ve zvýšené míře.

7)   NIŽŠÍ TEPLOTA PŘI SMAŽENÍ ZACHOVÁVÁ VYŠŠÍ VÝŽIVOVOU HODNOTU

Tepelná úprava na pánvi probíhá s HRAŠKOU standardně při teplotě oleje 160 °C. Za předpokladu kvalitního zdroje tepla (např. indukce s elektronickou regulací teploty) stačí jen 150 °C, oproti klasickému smažení v trojobalu na sporáku nebo fritéze při teplotě 180 – 190 °C. Díky unikátnímu složení HRAŠKY a smažení při nižší teplotě až o 40 °C, se tak zachová podstatně více živin a dvojnásobně se oproti trojobalu prodlouží použitelnost oleje při smažení.

8)   HRAŠKA NA OBALOVÁNÍ JE AŽ O 100 % LEVNĚJŠÍ, NEŽ NĚKTERÉ BEZLEPKOVÉ STROUHANKY

HRAŠKU NA OBALOVÁNÍ u nás nakoupíte za MO cenu 145,- Kč /Kg s DPH. O tom, že jsou některé bezlepkové strouhanky i mnohonásobně dražší než HRAŠKA, se lze přesvědčit např. přes srovnávač cen www.heureka.cz

9)   HRAŠKU VYRÁBÍME VŽDY ČERSTVOU NA ZAKÁZKU, I KDYŽ MÁ TRVANLIVOST 1 ROK

Hrášku nevyrábíme na sklad, ale jen pro aktuální objednávky v daném období. Proto dostane zákazník HRAŠKU vždy čerstvou, i když má trvanlivost 12 měsíců. Díky tomu neděláme žádné výprodeje.

VYBERTE SI MOŽNOST JAK NAKUPOVAT HRAŠKU