Hraška na zahušťování 1 kg
Hraška na zahušťování 1 kg

HRAŠKA NA ZAHUŠTOVÁNÍ (JEMNÁ) BEZ CHILLI A ČESNEKU
Hraška umožňuje zahušťování polévek, omáček, šťáv a gulášů, které přináší do pokrmu vyšší obsah vlákniny a důležitých minerálních látek. Není nutné připravovat jíšku, stačí Hrašku smíchat s vodou a 20 minut povařit obdobně jako jíšku. Více
Kód produktu: 1023Doprava a platba
5,80 € s DPH

HRAŠKA NA ZAHUŠTOVÁNÍ (JEMNÁ) BEZ CHILLI A ČESNEKU
Hraška umožňuje zahušťování polévek, omáček, šťáv a gulášů, které přináší do pokrmu vyšší obsah vlákniny a důležitých minerálních látek. Není nutné připravovat jíšku, stačí Hrašku smíchat s vodou a 20 minut povařit obdobně jako jíšku. Více
Kód produktu: 1023Doprava a platba
HRAŠKA NA ZAHUŠTOVÁNÍ (JEMNÁ) BEZ CHILLI A ČESNEKU
Hraška umožňuje zahušťování polévek, omáček, šťáv a gulášů, které přináší do pokrmu vyšší obsah vlákniny a důležitých minerálních látek. Není nutné připravovat jíšku, stačí Hrašku smíchat s vodou a 20 minut povařit obdobně jako jíšku.
Pokrmy připravené z Hrašky mají lahodnou chuť, krémovou hladkost a vysokou výživovou hodnotu. Svojí chutí uspokojí i náročné strávníky. Jídla z Hrašky jsou výjimečná i svoji vyšší stravitelností.
Hraška je skvělým pojivem v těstech a karbenátcích, proto umožňuje vynechání vajec. Slouží k přípravě základu pomazánek, dresinků, majonéz a bešamelových omáček na zapékání zeleniny.
Rozmíchání Hrašky na zahušťování pouze s vodou slouží také k přípravě těstíčka pro obalení nejen klasických řízků, ale i zeleniny či sýru.
RECEPTY A ČLÁNKY K HRAŠCE NA ZAHUŠŤOVÁNÍ
Složení
Hrách žlutý, směs obilovin (kukuřice, rýže, jáhly), sůl (40 % draslíku), směs koření.
Výživové hodnoty Hrašky na Zahušťování
Výživová tvrzení k Hrašce na Zahušťování
Získaná ocenění
![]() |
CERIA, s.r.o. získala certifikát "schváleného vystavovatele pro Slow Food Fair 2010", který potvrzuje, že registrované produkty splňují kriteria kvality Slow Food Deutschland e.V. |
Rádce k HRAŠCE
VIDEO RECEPTY | RADY |
Iva Psotová
KladyJídlo je chutnější
KladyJídlo je chutnější
Zápory
Zápory
Patrícia Límová
KladyNejlepší
KladyNejlepší
Záporynejsou
Záporynejsou
Josef Kalina
KladyPoužíváme na zahuštění všec omáček
KladyPoužíváme na zahuštění všec omáček
Zápory
Zápory
Martin Galovič
KladyJednoduché použitie a chutný výsledok
KladyJednoduché použitie a chutný výsledok
Zápory
Zápory