Hraška na zahušťování 1 kg
Hraška na zahušťování 1 kg
HRAŠKA NA ZAHUŠTOVÁNÍ (JEMNÁ) BEZ CHILLI A ČESNEKU
Hraška umožňuje zahušťování polévek, omáček, šťáv a gulášů, které přináší do pokrmu vyšší obsah vlákniny a důležitých minerálních látek. Není nutné připravovat jíšku, stačí Hrašku smíchat s vodou a 20 minut povařit obdobně jako jíšku. Více
Kód produktu: 1023Doprava a platba
5,78 € s DPH
HRAŠKA NA ZAHUŠTOVÁNÍ (JEMNÁ) BEZ CHILLI A ČESNEKU
Hraška umožňuje zahušťování polévek, omáček, šťáv a gulášů, které přináší do pokrmu vyšší obsah vlákniny a důležitých minerálních látek. Není nutné připravovat jíšku, stačí Hrašku smíchat s vodou a 20 minut povařit obdobně jako jíšku. Více
Kód produktu: 1023Doprava a platba
HRAŠKA NA ZAHUŠTOVÁNÍ (JEMNÁ) BEZ CHILLI A ČESNEKU
Hraška umožňuje zahušťování polévek, omáček, šťáv a gulášů, které přináší do pokrmu vyšší obsah vlákniny a důležitých minerálních látek. Není nutné připravovat jíšku, stačí Hrašku smíchat s vodou a 20 minut povařit obdobně jako jíšku.
Pokrmy připravené z Hrašky mají lahodnou chuť, krémovou hladkost a vysokou výživovou hodnotu. Svojí chutí uspokojí i náročné strávníky. Jídla z Hrašky jsou výjimečná i svoji vyšší stravitelností.
Hraška je skvělým pojivem v těstech a karbenátcích, proto umožňuje vynechání vajec. Slouží k přípravě základu pomazánek, dresinků, majonéz a bešamelových omáček na zapékání zeleniny.
Rozmíchání Hrašky na zahušťování pouze s vodou slouží také k přípravě těstíčka pro obalení nejen klasických řízků, ale i zeleniny či sýru.
RECEPTY A ČLÁNKY K HRAŠCE NA ZAHUŠŤOVÁNÍ
Složení
Hrách žlutý, směs obilovin (kukuřice, rýže, jáhly), sůl (40 % draslíku), směs koření.
Výživové hodnoty Hrašky na Zahušťování
Výživová tvrzení k Hrašce na Zahušťování
Získaná ocenění
CERIA, s.r.o. získala certifikát "schváleného vystavovatele pro Slow Food Fair 2010", který potvrzuje, že registrované produkty splňují kriteria kvality Slow Food Deutschland e.V. |
Rádce k HRAŠCE
VIDEO RECEPTY | RADY |
Patrícia Límová
KladyNejlepší
KladyNejlepší
Záporynejsou
Záporynejsou
Josef Kalina
KladyPoužíváme na zahuštění všec omáček
KladyPoužíváme na zahuštění všec omáček
Zápory
Zápory
Martin Galovič
KladyJednoduché použitie a chutný výsledok
KladyJednoduché použitie a chutný výsledok
Zápory
Zápory